Over City Spa Amersfoort

 

Bewust even de tijd nemen voor jezelf, dat is waar het bij City Spa Amersfoort om draait. Even onthaasten na je werk of tussen de bedrijven door. Dat kan natuurlijk niet beter dan door jezelf in de watten te laten leggen. Wanneer je bij ons binnenloopt, zie je kasten vol met mooie werkstoffen, beleef je de ontspannen sfeer en hoor je de speciaal geselecteerde muzikale klanken waardoor de ontspannen beleving nog extra wordt versterkt.

City Spa Amersfoort biedt een breed scala aan behandelingen welke we volledig afstemmen op jouw wensen en behoeften. Stap binnen in de oase van rust die we hebben gecreëerd en geef je over aan de behandeling van jouw keuze.You’re never too busy to be beautiful!

Het unieke verhaal van City Spa

Ik kom al heel lang bij de City Spa. Alhoewel dat niet heel vaak is, is het voor mij wel het enige adres waar ik met een gerust hart met mijn probleemhuid terecht kan. Ik heb enorm vertrouwen in de kundigheid van Ryon. – Liesbeth Roskam

20 jaar geleden ontstond City Spa Amersfoort, een concept dat werd overgevlogen vanuit New York en andere wereldsteden. Het regelmatig bezoeken van een CitySpa is hier vaak een vast onderdeel van de lifestyle, denk bijvoorbeeld aan een pedicure na het shoppen of een relaxte facial tijdens de lunchpauze. We merkten bij de start van onze City Spa al dat deze behoefte enorm aan het groeien was. Nu, 20 jaar later zijn we een gevestigde naam in de stad Amersfoort en hebben we vele tientallen vaste klanten die maandelijks terugkeren voor een ontspannen behandeling.

Als schoonheidsinstituut werkt City Spa al jaren met professionele salonmerken zoals Payot, Medex, Pascaud, Algologie. De City Spa specialste weet bij een behandeling precies welk product en welke werkstoffen het gewenste effect zullen behalen. Om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren werken we in onze CitySpa met een team waarbij iedereen zijn eigen specialisatie heeft.

We bieden eveneens een breed scala aan behandelingen die gericht zijn op: Anti-aging/huidverbetering, het oplossen van huidproblemen. Behandelingen die je van een topinstituut mag verwachten.

Bij City Spa kan je terecht voor cryolipolyse (coolsculpting /vet bevriezen), fillers of een botoxbehandeling, een facial, peeling, manicure of pedicure. Bekijk ook onze Cosmetics als epileren en onze meest geboekte Specialties. City Spa Amersfoort: Never too busy to be beautiful.

   direct reserveren   

beauty en wellness behandelingen

Ik kom al een poosje bij CitySpa Amersfoort. En ik ben ontzettend tevreden over de gekregen behandelingen. Ik woon zelf in Amsterdam maar rij graag om naar Amersfoort.
Goede behandelingen voor een erg nette prijs. Ik heb zelf last van rosacea en couperose. De behandelingen bij CitySpa Amersfoort zijn echt de beste die ik hiervoor heb gehad tot nu toe. (En ik heb een hoop geprobeerd)
ik krijg goed advies en de juiste producten. Waardoor mijn huid een stuk kalmer en minder rood word. Zeker een aanrader! – Veronique Brackel