Beste klant van CitySpa & Feetlounge,

In deze onzekere tijden willen we jou, als gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe wij omgaan met de noodsituatie in Nederland.

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Elkaar steunt en helpt ontspannen met de situatie om te gaan. Om die reden gaat het welzijn van onszelf en onze klanten voor alles. 

We nemen dan ook continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM door ons ten strengste worden nageleefd.

Je kunt dan ook gewoon bij ons terecht voor een afspraak om heerlijk te ontspannen, onder het genot van een kopje koffie terwijl je voeten, nagels, gezicht of hals heerlijk worden gemasseerd en verzorgd. Wij verzorgen je zoals je van ons gewend bent, maar zorgen er daarbij wel voor dat afspraken niet strak op elkaar zijn gepland, zodat klanten elkaar niet hoeven te ontmoeten, alle contactoppervlakten zoals pinautomaat, leuningen en deurklinken tussen de afspraken door steeds worden ontsmet en de deur is gesloten zodat alleen klanten met een afspraak binnen kunnen komen.

Zorg goed voor jezelf. Zoals je altijd al deed, maar nu met een beetje extra aandacht. Dat beetje extra aandacht doet iedereen goed en daar zijn wij voor.

Natuurlijk zullen wij u op tijd informeren als uw afspraak niet door kan gaan als wij ook maar enig verschijnsel van de corona-klachten vertonen. Daar kunt u van op aan. Wij hopen en verwachten dat onze klanten ons op dezelfde manier behandelen en hun afspraak afzeggen als zij zich niet fit voelen. 

Uiteraard houden we je via Instagram en de website op de hoogte en houden we met klanten via whatsapp contact.  

Volg ons ook via Instagram, want in deze bijzondere tijden doen wij wat extra aandacht bij onze behandelingen cadeau.

Graag tot snel ziens!
Ryon van CitySpa & Marlou van Feetlounge @CitySpa