City Spa Amersfoort ook voor mannen

Voor mannen die hun lichaam en huid goed willen verzorgen biedt City Spa Amersfoort diverse behandelingen aan. Van een basis Check-Up met reiniging en peeling, gezichtshoofdhuisdrukpuntmassage tot aan een The best a Men can get behandeling met L3softlaser en ontspannende rugmassage of een heerlijke pedicure behandeling voor je voeten.

Kom langs en geniet van behandelingen van hoge kwaliteit, direct zichtbaar resultaat en advies op het gebied van gezichtsverzorging. Donkere kringen en wallen onder de ogen, een doffe vermoeide huid of overmatige talgproductie komen bij mannen veel voor. Dit is heel effectief te bestrijden met reinigende, vitaliserende behandelingen die tegelijkertijd een heerlijk gevoel van luxe, rust en ontspanning geven.

Ook toe aan een stralende, zuivere en vitale huid zonder onzuiverheden, wallen en oedeem (vochtophopingen), heerlijke massage of pedicure? Loop bij ons binnen voor een behandeling. Om zeker te zijn van een plekje kan je hier direct een behandeling voor mannen boeken.

Verschillende behandelingen speciaal voor mannen bij City Spa Amersfoort

 

Men’s Check-Up30 minuten | € 34,00
De periodieke check-up voor de man. Reiniging met stoom, gevolgd door een peeling. We verwijderen de haartjes tussen de wenkbrauwen en laten een hydraterend masker op de huid inwerken.
Stress Relief60 minuten | € 60,00
Pure verzorging en ontspanning. Na een intensieve reiniging geniet je van een ontspannen gezichts – hoofdhuiddrukpuntmassage die de dagelijkse stress en spanning van je af laat glijden.
Clear Skin Facial75 minuten | € 71,00
Jouw gezicht is toe aan een zuiverende dieptereiniging. Je huid krijgt een flinke oppepper door de herstellende en kalmerende producten en geeft je weer een verzorgde uitstraling.
The best a Man can get75 minuten | € 99,50
De ultieme behandeling voor de man. Effectieve, ontspannende rugmassage en uitgebreide gezichtsreiniging. L3 laserbehandeling gericht op het wegwerken van vocht en wallen en huidversteviging (bijvoorbeeld rondom de ogen) met direct zichtbaar resultaat.
Gentlemen’s feet60 minuten | € 66,00
Je voeten leiden een zwaar bestaan en verdienen het om eens onderworpen te worden aan een heerlijke foot treatment. Je huid wordt gescrubt, je nagels geknipt en gevijld en ook die eeltbehandeling is wel even nodig. Als afsluiter een rustgevende voetmassage en je kunt er weer tegenaan.

Alles onder 1 dak bij City Spa Amersfoort

Bij City Spa Amersfoort kan je ook terecht voor cryolipolyse (coolsculpting /vet bevriezen), fillers of een botoxbehandeling, een facial, een peeling, manicure of pedicure. Bekijk ook onze Cosmetics epileren en onze meest geboekte Specialties. City Spa Amersfoort: Never too busy to be beautiful.