Specialties City Spa Amersfoort

Onder de Specialties van City Spa Amersfoort vallen onze meest uitgebreide en ook meest geboekte en best gewaardeerde behandelingen. Door het bijhouden van ontwikkelingen en kennis in de branche, het werken met uiterst professionele apparatuur en top producten leveren we optimaal resultaat. Binnen de Specialties werken we bijvoorbeeld met de L3 softlaser. Zelfs de meest sceptische klanten zijn al na één behandeling ontzettend tevreden.

Kies uit de Meso therapie waarbij een verbetering van de huidstructuur van 80% wordt gerealiseerd, L3-Softlaser Treatment Totaalprogramma met liftende, verstevigende en drainerende werking. Bij City Spa Amersfoort krijg je de beste resultaten.

Wil je ook de beste behandelingen voor jouw huid? Boek dan een van onze Specialties. Om zeker te zijn van een plekje kan je hier direct een behandeling boeken.

Ik ben afgelopen week heerlijk verwend door een fijne L3 gezichtsbehandeling+CRYObehandeling superboost. Hier heeft mijn gezicht echt een gezonde boost van gekregen. De ontspanning en schoonheid straalt er vanaf. Ik voel me fris en mooi. Mijn huid is aan het ‘helen’ van de vermoeidheid en de stress. Wat een fijn gevoel!
Dank je Ryon🦋
Tevreden klant

Bekijk hier onze Specialties:

L3-softlaser en Cryo21
*nieuwe revolutionaire behandeling*

75 minuten | € 175,00

Wat krijg je als de succesvolle L3-softlaser gebruikt in combinatie met de Cryo21? De L3-softlaser zorgt voor een instant liftend en verstevigend resultaat van de huid. Met de Cryo21 fixeer je het resultaat! Voor €175,- krijg je nu deze gecombineerde behandeling! Deze behandeling duurt 75 minuten.

L3-Softlaser Treatment Totaalprogramma
60 minuten | € 115,00

Al jaren succesvol in onze CitySpa. Ervaar zelf deze unieke, liftende, verstevigende en drainerende methode voor anti-aging en huidverjonging. Voor lifting van het gezicht, van de ogen, verstrakking van de oogcontouren en tegen vochtwallen. Dit alles zonder pijn. Onze klanten ervaren de behandeling iedere keer weer als zeer ontspannend. Voor langdurig resultaat adviseren wij een kuur van 10 behandelingen in 5 weken tijd. Hierop ontvangt u 10% korting. Kom eens kijken naar onze ‘voor’ en ‘na’ foto’s. Een rimpelig decolleté is met de L3 treatment ook zeer goed te behandelen. Intensieve kalmering & vermindering van extreme roodheid in het gelaat behoort ook tot de mogelijkheden.

Pascaud Meso therapie
€ 99,50 (NIEUWE BEHANDELPRIJS)

Een zeer effectief middel in de strijd tegen huidveroudering. 80% verbetering van de huidstructuur, verbetering van de hydratatie van de huid (versteviging), verbetering van de gehele kwaliteit en uitstraling van de huid. Mesotherapie is een totale huidverbeteraar waarbij vooral gewerkt wordt aan de oorzaak van de huidveroudering. Het vult allerlei essentiële stoffen aan in de huid. Bij het oppervlakkig injecteren (minimale pijnsensatie) wordt een natuurlijk vitamine- en mineralen complex gebruikt.
Extra Strong formule: Voor de meer veeleisende huid is het mogelijk om de net gelanceerde ampul met extra hyaluronzuur te gebruiken: 200x zo sterk als de reguliere ampul. Geeft een intense hydratatie, meer stevigheid en irriteert de huid niet.

Couperose Treatment
Vanaf € 45,00 of € 3,00 per minuut.

Onze Couperose behandeling is een uiterst klantvriendelijke behandeling die snel een sterke verbetering teweeg brengt. Neem geen genoegen meer met de rode haarvaatjes in je gezicht of decolleté en laat ze defintief verwijderen.

Definitief ontharen
Vanaf € 30,00 of € 2,00 per minuut

Elektrische epilatie is een goede manier om definitief van overmatige haargroei af te komen. Overbeharing kan op verschillende plaatsen in het gezicht of op het lichaam voorkomen.
De behandeling wordt gedaan met een minuscuul naaldje en hoogfrequente stroom. Op deze manier worden de haren vernietigd. Aangezien we jarenlange ervaring en computergestuurde apparatuur in huis hebben, gaat de behandeling vakkundig en snel. Elektrische epilatie is volgens de vakbladen nog steeds de enige wetenschappelijk bewezen methode voor definitieve ontharing.

Stress Relief NIEUW!!

45 minuten | € 70,00

Reinigen | Peeling | Massage | Licht therapie

Diepe ontspanning & zichtbaar resultaat.

Met etherische oliën zoals Bulgaarse rose. Een van de meest exclusieve oliën ter wereld!

– Heerlijke geur
– Powerful healer of emotional wounds
– Herstel gezonde uitstraling van de huid
– Perfect voor alle huidtypes
– Licht therapie versterkt de huid / verheldering

TIP: goed te combineren met welke behandeling dan ook. Voor de diepe ontspanning en het ultieme wellness moment.

Alles onder 1 dak bij City Spa Amersfoort

Bij City Spa Amersfoort kan je ook terecht voor cryolipolyse (coolsculpting /vet bevriezen), fillers of een botoxbehandelingmanicure of pedicure. Bekijk ook onze Cosmetics zoals epileren. City Spa Amersfoort: Never too busy to be beautiful.