Peeling City Spa Amersfoort

Een peeling bij City Spa Amersfoort kan je helpen als je acné, een sterk verouderde of droge huid of rimpelvorming door zonbeschadiging hebt. Het laat je huid er weer mooi, zacht, egaal en stralend uitzien.
Een peeling is een techniek waarbij oude ,aan de oppervlakte gelegen, huidcellen verwijderd worden en plaatsmaken voor nieuwe, jonge huidcellen die daardoor aan de oppervlakte komen. Door een peeling kunnen lichte rimpels worden verzacht en sporen van acné en verkleuringen van de huid worden verwijderd. Een mooie, zachte en egale huid is het resultaat.
City Spa Amersfoort heeft een ruime keuze aan peelings voor mannen en vrouwen. Van een basis behandeling als de Alpha- Hydroxy treatment, die de celvernieuwing van de huid stimuleert, tot aan een luxe Professional Treatment, met werkstoffen als kaviaar.
Ook toe aan een mooie, zachte, stralende en egale huid zonder acné en verkleuringen? Loop bij ons binnen voor een behandeling. Om zeker te zijn van een plekje kan je hier direct een peeling boeken.

Bekijk hier ons aanbod peelings:

Neoderma Bio Peeling
75 minuten | € 86,00

Een professionele behandeling gebaseerd op algen, planten en kruidenextracten. We bereiken al jaren fantastische resultaten met Neoderma bij de meest voorkomende huidproblemen zoals acne, onzuivere huid, rokershuid en grove poriën/huidstructuur. De peeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen, voor de donkere, gevoelige of allergische huid.

Lightening Treatment
75 minuten | € 79,00

Zeer effectieve behandeling voor de huid zonder glans. Verzacht, verheldert en verbetert de structuur van de huid. Perfecte behandeling voor de donkere huid. Het gebruik van Glycolzuur resulteert in een direct stralende, heldere huid. Wij bieden eveneens glycolzuur ampullen voor thuisgebruik aan, die veelvuldig door onze klanten worden gebruikt

Neomarine Spa
75 minuten | € 86,00

Algenbehandeling gericht op het herstellen en verbeteren van de vochtbalans in de huid. De behandeling werkt verjongend, vochtregulerend, huidverzachtend. Zeer geschikt voor iedereen met een slechte huidconditie, verslapte huid, gestreste huid, na ziekte of na zomer of winter. Fluweelzachte blaadjes veranderen onder ontspannende stoom in een revitaliserende gel die geheel in uw huid wordt gemasseerd. Een serum en een masker maken het geheel af. Direct zichtbaar resultaat.

Pascaud- Carat Treatment
75 minuten | € 86,50

Carat is een revolutionair en effectief huidverjongingsprogramma. De hoog gedoseerde werkstoffen bevatten een buitengewoon effectieve combinatie van retinol (vitamine A), fruitzuren /enzymen, vitamine C, vitamine E en kaviaar. Fantastisch in combinatie met de L3 softlaser kuur van Pascaud.

Alpha-Hydroxy treatment
KUUR | € 39,50 per behandeling. Advies bijv. 1x per week gedurende 1 maand

Alpha-hydroxyzuren maken de huid op een veilige, huidvriendelijke en efficiënte manier zachter en gladder. Ze ondersteunen de natuurlijke celvernieuwing van de huid waardoor deze een vitale uitstraling krijgt. Aanbevolen bij acne, sterk verouderde huid en rimpelvorming door zonbeschadiging.

Ook mogelijk binnen een groepsarrangement

Een korte peeling kan ook onderdeel uitmaken van een groepsarrangement, persoonlijk op maat gemaakt. Kijk hier voor meer informatie over onze groepsarrangementen.

Alles onder 1 dak bij City Spa Amersfoort

Bij City Spa Amersfoort kan je ook terecht voor cryolipolyse (coolsculpting /vet bevriezen), fillers of een botoxbehandeling, manicure of pedicure. Bekijk ook onze Cosmetics als permanente make-up, epileren en onze meest geboekte Specialties. City Spa Amersfoort: Never too busy to be beautiful.