Peeling City Spa Amersfoort

Een peeling bij City Spa Amersfoort kan je helpen als je acné, een sterk verouderde of droge huid of rimpelvorming door zonbeschadiging hebt. Het laat je huid er weer mooi, zacht, egaal en stralend uitzien.
Een peeling is een techniek waarbij oude ,aan de oppervlakte gelegen, huidcellen verwijderd worden en plaatsmaken voor nieuwe, jonge huidcellen die daardoor aan de oppervlakte komen. Door een peeling kunnen lichte rimpels worden verzacht en sporen van acné en verkleuringen van de huid worden verwijderd. Een mooie, zachte en egale huid is het resultaat.
City Spa Amersfoort heeft een ruime keuze aan peelings voor mannen en vrouwen. Van een basis behandeling als fruitzuur treatment, die de celvernieuwing van de huid stimuleert, tot aan een luxe Selection Treatment, met diverse prachtige werkstoffen.
Ook toe aan een mooie, zachte, stralende en egale huid zonder acné en verkleuringen? Loop bij ons binnen voor een behandeling. Om zeker te zijn van een plekje kan je hier direct een peeling boeken.

Bekijk hier ons aanbod peelings:

Peel & Glow
50 minuten | € 82,50

Voor iedere huid die versteviging nodig heeft en mag stralen. Bestaande uit Toppeeling, Hydratatie, Kalmering & Licht therapy. Deze peeling in combinatie met diverse andere behandelingen = +25,-

Lightening Treatment
75 minuten | € 85,00

Zeer effectieve behandeling voor de huid zonder glans. Verzacht, verheldert en verbetert de structuur van de huid. Perfecte behandeling voor de donkere huid. Het gebruik van Glycolzuur resulteert in een direct stralende, heldere huid. Wij bieden eveneens glycolzuur ampullen voor thuisgebruik aan, die veelvuldig door onze klanten worden gebruikt

Peeling kuur treatment
30 minuten | € 50,- per behandeling. Advies; 1x per week gedurende 1 maand.

Peelings maken de huid op een veilige, huidvriendelijke en efficiënte manier zachter en gladder. Op basis van persoonlijk advies wordt de behandeling ingevuld. Ze ondersteunen de natuurlijke celvernieuwing van de huid waardoor deze een vitale uitstraling krijgt. Aanbevolen bij acne, sterk verouderde huid en rimpelvorming door zonbeschadiging.

Alles onder 1 dak bij City Spa Amersfoort

Bij City Spa Amersfoort kan je ook terecht voor cryolipolyse (coolsculpting /vet bevriezen), fillers of een botoxbehandeling, manicure of pedicure. Bekijk ook onze meest geboekte Specialties. City Spa Amersfoort: Never too busy to be beautiful.