Pedicure City Spa Amersfoort

Hecht jij ook veel waarde aan verzorgde voeten en teennagels? Heb je misschien last van eelt, likdoorns, kalknagels of andere ongemakken? Ook voor een verzorgende pedicure kunnen mannen en vrouwen bij de City Spa Amersfoort terecht. Wij maken hierbij een onderscheid tussen de reguliere pedicure behandelingen en de cosmetische verzorging en werken met professionele apparatuur. Duo treatment is mogelijk.
Verzorgende voetbehandelingen zijn een pure weldaad voor deze vaak ondergewaardeerde lichaamsdelen. Wil je ook een heerlijk voetenbad, nagels en nagelriemen laten verzorgen, eelt verwijderen, een heerlijke scrub, een voetmassage en mooi afgelakte teennagels met O.P.I?
Loop bij ons binnen voor een behandeling. Om zeker te zijn van een plekje kan je hier direct een pedicure boeken.

Bekijk hier het pedicure aanbod:

CitySpa Pedicure Bronze
30 minuten | € 35,00

Een ontspannend voetenbad met Crystal Soak die de voeten reinigt, ontgift, verzacht en die teennagels witter maakt. Eeltplekken worden verwijderd, nagelriemen verzorgd en teennagels gevijld. Als afsluiter verzorgen we je voeten met een verkoelende gel of vocht inbrengende lotion.

CitySpa Pedicure Silver
45 minuten | € 48,00

Je begint met een Crystal Soak voetenbad, een eeltbehandeling en verzorging van nagelriemen en nagels. Vervolgens stimuleren we de bloedsomloop met een heerlijke scrub. Om het helemaal af te maken lakken we op professionele wijze je nagels in de door jou gewenste kleur met de nagellak van O.P.I. of ontvang je een verzorgend masker.

CitySpa Pedicure Gold
60 minuten | € 59,00

Je begint met een Crystal Soak voetenbad, een eeltbehandeling en verzorging van nagelriemen en nagels. Vervolgens stimuleren we de bloedsomloop met een heerlijke scrub en verwennen we je voeten met een natuurlijk, vocht inbrengend masker en een voetmassage. Om het helemaal af te maken lakken we op professionele wijze je nagels in de door jou gewenste kleur met de nagellak van O.P.I.

CitySpa Pedicure Diamond
75 minuten | € 65,00

Super luxe en uitgebreide behandeling. Deze behandeling bestaat uit de Gold pedicure aangevuld met een deel voetzonereflex massage. Een ware wellness experience.

Voetzonereflex massage
30 minuten | € 37,50

Een eeuwenoude methode uit China. Deze massage gaat er van uit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De drukpunten zorgen ervoor dat er een boost wordt gegeven aan de energiedoorstroming in het hele lichaam, een goede doorstroming is de basis van onze gezondheid. Voetenbad, uitgebreide massage met speciale olie en een drukpunt behandeling voor uw voeten. **NIEUW**

CitySpa Eelt/Anti-kloof behandeling
45 minuten | € 48,00

Voor de voet die veel aandacht behoeft. Zeer resultaatgericht. De behandeling is totaal gericht op het verwijderen van eelt. Kloven behandelen in overleg met de pedicure.

Gentlemen’s feet
60 minuten | € 59,00

Speciaal voor herenvoeten. Jouw voeten leiden een zwaar bestaan en verdienen het om eens onderworpen te worden aan een heerlijke foot treatment met masker. Je huid wordt gescrubt, je nagels geknipt en gevijld en ook die eeltbehandeling is wel even nodig. Als afsluiter een rustgevende voetmassage en je kunt er weer tegenaan.

Reguliere Pedicure behandeling
45 minuten | € 48,00
60 minuten | € 59,00
**Extra tijd: € 10,00 per 10 minuten

Wij voeren naast onze cosmetische pedicure behandelingen eveneens reguliere behandelingen uit. De aard hiervan kan variëren en vindt dan ook plaats na overleg met de pedicure. Op die manier zijn wij in staat de beste zorg te bieden die jouw voeten verdienen.

Voet- en onderbeenmassage
30 minuten | € 37,50

Toe aan ontspanning? Boek deze behandeling los of combineer met de pedicurebehandeling die je wenst.

Nail polish
€ 27,50

Voor de voet zonder problemen. Voetenbad, vijlen en lakken.

O.P.I. bij alle pedicures

Bij alle pedicures maken we gebruik van O.P.I.; nummer één op de professionele markt. De nagellakken worden door tal van sterren gedragen. Wij kiezen voor O.P.I. voor de kwaliteit, de lak blijft lang zitten en heeft een perfecte dekking. De producten bevatten de meest effectieve natuurlijke ingrediënten, geselecteerd om hun verzachtende, voedende en herstellende effecten. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor natuurlijke nagelverzorging, handverzorging en cosmetische voetverzorging. Met Pedicure by O.P.I verandert elke voetverzorging in luxe verwennerij.

Ook mogelijk binnen een groepsarrangement

Een pedicure kan ook onderdeel uitmaken van een groepsarrangement, persoonlijk op maat gemaakt. Kijk hier voor meer informatie over onze groepsarrangementen.

Alles onder 1 dak bij City Spa Amersfoort

Bij City Spa Amersfoort kan je ook terecht voor cryolipolyse (coolsculpting /vet bevriezen), fillers of een botoxbehandeling of een manicure. Bekijk ook onze Cosmetics als epileren en onze meest geboekte Specialties. City Spa Amersfoort: Never too busy to be beautiful.