City Spa Amersfoort manicure

Hecht jij ook veel waarde aan verzorgde handen en nagels? Ook voor een verzorgende manicure kun je bij de City Spa Amersfoort terecht.
Verzorgende handbehandelingen zijn een pure weldaad voor deze vaak ondergewaardeerde lichaamsdelen. Wil je ook een heerlijke handscrub, nagelriemen laten verzorgen, een buttermassage voor hand en armen en mooi afgelakte nagels met O.P.I?
Bij City Spa Amersfoort werken we met professionele producten. Voor de manicurebehandelingen werken we met het Infinite shine system van O.P.I. waardoor de nagellak sneller droogt en je langer plezier hebt van glanzende nagels. Loop bij ons binnen voor een heerlijke behandeling. Om zeker te zijn van een plekje kan je hier direct een manicure boeken.

Bekijk hier het manicure aanbod:

Manicure Bronze
30 min | € 35,00

Handen en nagels desinfecteren, verzorging van de nagelriemen, in vorm vijlen van de nagels. Verwennen in een handbadje met O.P.I. soak en de handen worden verzorgd met één van onze handcrèmes. Je nagels worden na afloop gepolijst tot spiegelglans.

Manicure Silver
45 min | € 48,00

Hebben je handen het zwaar te verduren gehad? Naast de behandeling Bronze ontvangt je bij Silver een heerlijke handscrub, masseren we je handen in met een anti-aging serum en geven we een butter massage aan de armen en handen. Je kunt na afloop kiezen uit polijsten of lakken (met een van de kleuren van O.P.I.) van de nagels.

Manicure Gold
60 min | € 59,00

Wil je een ultiem verwenmoment voor je handen? Naast de behandeling Silver ontvang je bij behandeling Gold ook een heerlijk intensief verzorgend masker of olie-massage.

Nail Polish Infinite Shine
€ 17,50

Nagels lakken in de allermooiste kleuren met O.P.I. Nailpolish Infinite Shine.

Nail Polish Infinite Shine Extra
€ 22,50

Nagels vijlen en lakken in de allermooiste kleuren met O.P.I. Nailpolish Infinite Shine.

O.P.I. bij alle manicures

Bij alle manicures maken we gebruik van O.P.I.; nummer één op de professionele markt. De nagellakken worden door tal van sterren gedragen. Wij kiezen voor O.P.I. voor de kwaliteit, de lak blijft lang zitten en heeft een perfecte dekking. De producten bevatten de meest effectieve natuurlijke ingrediënten, geselecteerd om hun verzachtende, voedende en herstellende effecten. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor natuurlijke nagelverzorging, handverzorging en cosmetische voetverzorging. Met manicure en  pedicure by O.P.I verandert elke hand- en voetverzorging in luxe verwennerij.

Ook mogelijk binnen een groepsarrangement

Een manicure kan ook onderdeel uitmaken van een groepsarrangement, persoonlijk op maat gemaakt. Kijk hier voor meer informatie over onze groepsarrangementen.

Alles onder 1 dak bij City Spa Amersfoort

Bij City Spa Amersfoort kan je ook terecht voor cryolipolyse (coolsculpting /vet bevriezen), fillers of een botoxbehandeling, pedicure. Bekijk ook onze Cosmetics als permanente make-up, epileren en onze meest geboekte Specialties. City Spa Amersfoort: Never too busy to be beautiful.