City Spa Amersfoort facial

Een goede facial (gezichtsbehandeling) zorgt ervoor dat je huid er stralend en vitaal uitziet. City Spa Amersfoort heeft een ruime keuze aan facials voor mannen en vrouwen. Een facial reinigt diep, bevordert de bloedsomloop, verstevigt de gelaatsspieren en geeft mentaal en fysiek een ultiem gevoel van ontspanning. Van een basis behandeling tot aan luxe Selection Treatment met L3softlaser die gericht is op diepte reiniging, een liftende en verstevigende werking heeft met onmiddellijk resultaat.

Door het gebruik van onze speciaal geselecteerde werkstoffen bieden wij gelaatsverzorging met een kwaliteit die niet onderdoet voor Europese top instituten. Met de L3-softlaser zorgen we voor een directe lifting en verstrakking van de huid.

Ook toe aan een stralende, zuivere en vitale huid zonder onzuiverheden, wallen en oedeem (vochtophopingen)? Loop bij ons binnen voor een behandeling. Om zeker te zijn van een plekje kan je hier direct een facial boeken.

Bekijk hier ons facial aanbod:

CitySpa Check-Up
30 minuten | € 35,00

Reiniging, peeling, masker en dagcrème.

CitySpa Basic
60 minuten | 59,00

Reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen of gezichtsmassage, masker en dagcrème , incl ampul & exclusieve werkstoffen.

CitySpa aromatherapy
60 minuten | 69,50

CitySpa Basic +
60 minuten | € 69,50

Reiniging, peeling, epileren. Onzuiverheden verwijderen of gezichtsmassage. Inclusief werkstoffen en het gebruik van Quatrolite. Voor het diep insluizen van werkstoffen met langdurig resultaat.

CitySpa Intensive
90 minuten | € 75,00

Reiniging, peeling, epileren, intensieve reiniging, massage,  ampul, masker, eventueel lichte dag make-up.

CitySpa Power Treatment
75 minuten | € 90,00

Stress relief facial, rugmassage, reiniging, peeling, epileren, drukpuntmassage gelaat, ampul en masker

CitySpa Selection Treatment
75 minuten | € 99,50

Reinigende gezichtsbehandeling inclusief liftende, verstevigende en/of drainerende behandeling met softlaser. Zeer geschikt voor iedereen met een veeleisende huid, vochtophoping, vochtwallen, verslapte kaakcontouren. Direct zichtbaar resultaat. Reiniging, peeling, L3 softlaserbehandeling (zeer effectief & ontspannend), ampul, dagcrème. MEEST GEBOEKT!

For your eyes only XL
30 minuten | € 44,00

Supertreatment voor de veeleisende oogcontouren en de verslapte huid. Lichte peeling, lifting met L3 softlaser, oogcontourmasker en oogcrème.

Decolleté treatment
30 minuten | € 49,95

Direct resultaat van de veeleisende decolleté-huid. Peeling, lifting-verstrakking met L3-softlaser, voedende pakking.

Ook mogelijk binnen een groepsarrangement

Een korte facial kan ook onderdeel uitmaken van een groepsarrangement, persoonlijk op maat gemaakt. Kijk hier voor meer informatie over onze groepsarrangementen.

Alles onder 1 dak bij City Spa Amersfoort

Bij City Spa Amersfoort kan je ook terecht voor cryolipolyse (coolsculpting /vet bevriezen), fillers of een botoxbehandelingmanicure of pedicure. Bekijk ook onze Cosmetics, epileren en onze meest geboekte Specialties. City Spa Amersfoort: Never too busy to be beautiful.