Ontdek hier alle beauty en wellness behandelingen

Ryon, eigenaresse van City Spa Amersfoort werkt al jaren met alleen de producten die bewezen hebben effectief te zijn. Van de problematische huid tot sterke anti-aging behandelingen en ontspannende facials. U wilt resultaat, de City Spa ook. De ruim 20 jaar ervaring en opleidingen hebben gezorgd voor de nodige kennis en inzicht. De vitrines in de mooie winkel staan vol met producten met exclusieve werkstoffen. Dit maakt het verschil.

Facials

Een goede gezichtsbehandeling zorgt ervoor dat je huid er stralend en vitaal uitziet. De facial behandeling bevordert de bloedsomloop, verstevigt de gelaatsspieren en geeft mentaal en fysiek een ultiem gevoel van ontspanning.Door het gebruik van onze speciaal geslecteerde werkstoffen bieden wij gelaatsverzorging met een kwaliteit die niet onderdoet voor Europese top instituten.

Bekijk behandelingen

    Direct reserveren    

Peelings

Een peeling is een techniek waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor gaat de huid er mooi zacht en egaal uitzien. Door een peeling kunnen oppervlakkige rimpels worden verzacht en sporen van acné en verkleuringen van de huid worden verwijderd. Aanbevolen bij acne, sterk verouderde huid en rimpelvorming door zonbeschadiging.

Bekijk behandelingen

    Direct reserveren    

Cryo behandeling

Cryolipolyse, ook wel coolsculpting of vet bevriezen genoemd kan nu ook bij City Spa Amersfoort! Iedereen die plaatselijk blijvend wilt afvallen kan kiezen voor een Cryo behandeling met de Cryo 21.

Bekijk behandelingen

    Direct reserveren    

Filler-
en botoxbehandelingen

Vol zelfvertrouwen met een stralend gezicht de wereld toelachen. Zo wil iedereen zich voelen. Jij toch ook? Die fronslijn, rimpels op je voorhoofd of fijne lijntjes rond je ogen of lippen zijn na een injectable behandeling bij Cityspa verleden tijd. Ongewenste lijnen worden mooi opgevuld met diephydraterende producten die veilig en bewezen betrouwbaar zijn. Subtiele opvulling van lippen en lipcontouren. Je gezichtslijnen worden zacht en ontspannen. Je voelt je weer 10 jaar jonger.

Bekijk behandelingen

    Direct reserveren    

Pedicure & manicure

Verzorgende hand- en voetbehandelingen zijn een pure weldaad voor deze vaak ondergewaardeerde lichaamsdelen. Wij maken onderscheid tussen de reguliere manicure en pedicure behandelingen en de cosmetische verzorging.Geef je eens over aan deze pure verwennerij. Onze gediplomeerde mani- en pedicure staat garant voor perfecte behandelingen en uitstekende massages.

       Bekijk pedicure       

       Bekijk manicure       

    Direct reserveren    

Specialities

We willen jou de beste behandelingen bieden met gebruik van onze top producten. City Spa Amersfoort heeft alle actuele kennis, apparatuur en middelen in huis. Geniet van de vele extra’s die we naast onze CitySpa treatments bieden. Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op voor een afspraak.

Bekijk behandelingen

    Direct reserveren    

Cosmetics & waxing

City Spa biedt vele extra’s naast de CitySpa treatments. Bekijk de mogelijkheden en laat je door ons verrassen. You’re never too busy to be beautiful. Je kunt op elk moment van de dag bellen of langskomen om te kijken of je terecht kunt. Wil je verzekerd zijn van een plekje, bel dan even van tevoren of reserveer via deze website.

Bekijk behandelingen

    Direct reserveren    

Stress relief – Gezicht massage

Met etherische oliën zoas Bulgaarse rose. Een van de meest exclusieve oliën ter wereld!

– Heerlijke geur
– Powerful healer of emotional wounds
– Herstel gezonde uitstraling van de huid
– Perfect voor alle huidtypes
– Licht therapie versterkt de huid

    Direct reserveren