Cryo behandeling bij City Spa Amersfoort

Cryolipolyse, ook wel coolsculpting of vet bevriezen genoemd, heeft City Spa Amersfoort binnen haar assortiment. Iedereen die plaatselijk blijvend wilt afvallen kan kiezen voor een Cryo behandeling met de Cryo 21.
De behandelingen zijn ook perfect voor het verbeteren en verstevigen van de huid en uitermate geschikt voor degenen die geen fillers of botox willen. Doordat de aanmaak van collageen van binnenuit wordt gestimuleerd, wordt op natuurlijke wijze de huid verstevigd. Je kiest welke zone je wilt behandelen en in 7 behandelingen heb je blijvend resultaat! De behandelingen zijn elk moment in te plannen en duren 30 minuten.

Hoe ziet een Cryo behandeling met de Cryo 21 eruit?

In overleg kies je welke zone je wilt laten behandelen. Vervolgens wordt een laag crème op de huid aangebracht en wordt, met de kop van de Cryo 21, de te behandelen zone bewerkt / gesculpt. Doordat de behandeling manueel wordt uitgevoerd kunnen we resultaatgericht op de specifieke zone werken. Ieder lichaam is anders en iedere vetzone is anders. De behandeling wordt op jouw lichaam afgestemd.

De Cryo 21 werkt met een kop van -8 graden Celsius. In korte tijd daalt de temperatuur van de huid van 34 graden naar ongeveer 4 graden. De vetcellen kunnen niet tegen deze thermische “schok”, ze bevriezen en sterven af. Deze vetcellen verlaten het lichaam vervolgens op een natuurlijke manier. Verdwenen vetcellen komen nooit meer terug. De Cryo 21 behandelingen zijn kuurbehandelingen. Dit betekent dat de behandeling 7 keer wordt herhaald met 2 tot 3 weken tijd tussen twee behandelingen.

Cryolipolyse, een alternatief voor liposuctie?

Cryolipolyse is inderdaad een alternatief voor liposuctie. Een Cryo behandeling is vooral geschikt voor mensen die van een kleine hoeveelheid vet afwillen. (dus buikvet verwijderen, je onderkin wegwerken, je cellulitis verminderen of je love handles). Het is zeker geen oplossing voor mensen met een body mass index van meer dan 30. Wanneer grotere hoeveelheden vet verwijderd moeten worden is liposuctie een beter alternatief.

Voor wie is een cryo behandeling geschikt?

Cryolipolyse is voornamelijk geschikt wanneer er kleinere hoeveelheden vet verwijderd moeten worden. Er worden voornamelijk goede resultaten behaald bij het behandelen van de heupen, rug, buik en onderkin.

Dus wil je vet definitief verwijderen en je huid verstevigen en verbeteren? Kies de zone die voor jou het belangrijkste is en plan snel een afspraak.

Nieuwe revolutionaire behandeling – de L3-softlaser in combinatie met een Cryo behandeling

Wat krijg je als je de succesvolle L3-softlaser gebruikt in combinatie met de Cryo21?
De L3-softlaser zorgt voor een instant liftend en verstevigend resultaat van de huid. Met de Cryo21 fixeer je het resultaat! Normaal kost een behandeling met de laser €115 en met de Cryo €100. Voor €175 krijg je nu deze gecombineerde behandeling van 75 minuten!

Coolsculpting prijzen. Wat kost een Cryo behandeling?

7 behandeling € 700,00
10+2 gratis behandelingen € 1000,00
15 +3 gratis behandelingen € 1500,00

Onderkin 4 behandelingen € 400,00
Cryo verstevigende gezichtsbehandeling € 99,50

Om de huid in superconditie te houden. De Cryo 21 stimuleert de aanmaak van fibroblasten en de collageenopbouw. Deze behandeling is uitermate geschikt wanneer je geen fillers of botox wenst.
Het zorgt voor een diepe versteviging en verstrakking van de huid met een natuurlijk fris eindresultaat.

L3-softlaser en Cryo21*nieuwe revolutionaire behandeling* €175. Deze behandeling duurt 75 minuten.

Een proefbehandeling kost €50 in plaats van €100. De cryo behandelingen zijn elk moment in te plannen. Een behandeling duurt 30 minuten.

Effecten van een cryo behandeling/ coolsculpting op je lichaam
– hermodellering en afslanking van het lichaam
– verminderen/ verwijderen van vetcellen
– het vermindert/ verwijdert cellulitis
– het versnelt de bloedsomloop en verwijdert toxines
– lymfedrainage

Effecten van een cryo behandeling/ coolsculpting op je gezicht
– het verstevigt de weefsels
– het verstevigt de spieren
– het vermindert rimpels
– dubbele kin verdwijnt definitief
– verbetert en verstevigt de huid.

Meer weten over Cryolipolyse?

Alles onder 1 dak bij City Spa Amersfoort

Bij City Spa Amersfoort kan je ook terecht voor, fillers of een botoxbehandeling, een facialmanicure of pedicure. Bekijk ook onze Cosmetics als permanente make-up, epileren en onze meest geboekte Specialties. City Spa Amersfoort: Never too busy to be beautiful.